Over ons

Welkom bij Schildersbedrijf Egbert Brink

Welkom bij Schildersbedrijf Egbert Brink, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw visie tot leven te brengen.

Al meer dan 14  jaar staan wij bekend om onze toewijding aan excellentie in schilderwerk. Ons verhaal begon met een eenvoudige ambitie: om ruimtes te transformeren en een blijvende indruk achter te laten door middel van kleur en vakmanschap.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze technische vaardigheid, maar ook onze diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid. Bij Schildersbedrijf Egbert Brink streven we ernaar om elke klant te voorzien van een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar hun behoeften, wensen en verwachtingen.

We geloven in voortdurende groei en ontwikkeling, waarbij we altijd op zoek zijn naar nieuwe technieken, materialen en trends om onze diensten te verbeteren en te verfijnen.

Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenschilderwerk, kleuradvies of het herstellen van waterschade, wij zijn hier om u te helpen. Met een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, integriteit en klanttevredenheid, streven we ernaar om de norm te stellen in onze branche.

Bedankt dat u voor Schildersbedrijf Egbert Brink hebt gekozen. We kijken ernaar uit om samen met u uw volgende schilderproject tot een succes te maken.

Jaar ervaring
0 +
Klussen afgerond
0 +
Tevreden klanten
0 +

klant tevredenheid

Bij Schildersbedrijf Egbert Brink staat klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We gaan verder dan alleen het leveren van uitstekend schilderwerk; we streven naar een ongeëvenaarde ervaring voor elke klant. Daarom denken we graag mee met de klant om tot een zo goed mogelijke samenwerking te komen. Door open communicatie en actief luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten, kunnen we een nauwe band opbouwen en ervoor zorgen dat het eindresultaat voldoet aan hun verwachtingen en zelfs deze overtreft. Deze betrokkenheid leidt tot een prachtig resultaat waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn.

Wat onze klanten zeggen

Triple Duell
Triple Duell
17/02/2024
Netjes, eerlijk en goed 👌.
Chris
Chris
11/01/2022
Na meerdere klussen kan ik gerust zeggen: Egbert is een absolute vakman! Hij heeft oog voor detail, denkt actief mee met de klant en communiceert zeer prettig.
Thes Dirtas
Thes Dirtas
29/05/2020
Mooi bedrijf.
Rick Brink
Rick Brink
30/06/2018

Neem contact met ons op voor meer informatie